jaj! ezt majdnem elfelejtettem: Kékibolya kandírozva A friss ibolyákat forgassuk meg keményre vert tojásfehérjében. Ezután hempergessük meg őket porcukorban, és tegyük be őket az előremelegített sütőbe. Hagyuk őket fél óráig nyitott sütőben szárítódni, majd tároljuk őket légmentesen lezárt dobozban. Hosszú ideig eltarthatók. Védjük őket a nedvességtől és a portól! Jó étvágyat hozzá!
2007.03.22. 23:12 alfroyul
5 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://alfrojul.blog.hu/api/trackback/id/tr256138426
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Manólány 2007.03.23. 05:15:32
Érdekes!!!!!
Szép napot.
Cila 2007.03.23. 05:45:13
szép napot kívánok mára !
Ircsike 2007.03.23. 06:00:31
Egyszer biztosan fogok kostolni ilyen edesseget....
Meseszep napot Neked!:)
Szeretettel olellek!:)
Lazac 2007.03.23. 06:11:46
De jóóó, én ezt eddig csak rózsával ismertem. Pussz drágám, és jó reggelt, szép napot. Mindjárt húsvét! :)
Krisszta 2007.03.23. 06:35:25
Ez nagyon érdekes.... :-)
Legyen gyönyörű napod! :-)
Ölellek