HTML

a ♥ kõ ♥ ragyogása

Friss topikok

  • Dédike: Szia! Végre megtaláltalak! Régóta nem tudok rólad semmit, Sok puszi neked így ünnepek közt. A fec... (2014.12.29. 16:51) két adomány
  • csillagvíz: Szia! Te is itt vagy??:) De jó, csak azt nem tudom hol lehet itt ismerősöket keresni, főleg régi ... (2014.08.28. 18:48) egyedül
  • evimami: Most jöttem Győrből. Jó érzés volt, hogy egy hétig szükség volt rám Robi mellett. (2012.01.20. 20:27)
  • mindenamikell: Boldog Karácsonyt Kívánok! (2011.12.25. 16:43) karácsony
  • csillagvíz: Öllellek titeket:) (2011.12.24. 20:31) ha...

2006.09.29. 07:49 alfroyul

mai kártyám: 7. A DIADALSZEKÉR Asztrológiai megfelelője a Kos, a nyers erő, vagyis a türelmetlenség, a tenniakarás, a kockázatvállalás szimbóluma. Ön mostanában alighanem nagyon türelmetlen. Új kalandra, új életre vágyik. Belefáradt a régi szokásokba, az eddigi életstílusba, szabad akar lenni, mozgásba akarja hozni a dolgokat. Kapcsolatai nyíltak. Képes arra, hogy megfogalmazza vágyait, de arra már kevésbé, hogy felmérje az erejét. Alighanem túlbecsüli képességeit, és a cél előtt elfogy a türelme. Ami nagy kár, hiszen a kártya azt jelzi, hogy a cél már karnyújtásnyira van. Az úton végig kell mennie, akkor is, ha most úgy érzi, fölösleges és fárasztó. Ne törődjön bele abba, amit eddig elért, mert később bánni fogja. Lássa be, hogy még nagyon sok a tanulni valója. Emberelje meg magát és szakadjon el a régi rossz szokásaitól. Forgasson fel mindent, állítsa fejtetőre a dolgokat, induljon el céltudatosan és tántoríthatatlanul a saját útján. Ez az időszak egyébként nagyszerűen megfelel mindenféle új üzleti vállalkozásnak vagy kockázatvállalásnak. Mivel ez a kártya utalhat új kapcsolatra is, amelynek a kedvéért szakítani kell a múlttal, a szülői házzal, netán egy előző kapcsolatot kell előbb törvényesen felbontani, hogy az újba belekezdhessen, fel kell készülnie arra, hogy a cél előtti szakaszban, rengeteg új akadály adódik majd. Ha ezek miatt feladja eredeti szándékát, akkor nem is érdemli meg a sorstól, hogy boldogabb legyen.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alfrojul.blog.hu/api/trackback/id/tr236139416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárkány 2006.09.29. 10:50:29

Ametiszt, ez milyen kártya? Nagyon szép. Kedvet kaptam hozzá. (Lehet veszek magamnak egy ilyet is.) Szép napot! És 7végét!

ametiszt 2006.09.29. 13:21:22

ez egy egyéni tarot kártya,így nem találod meg...:-( külön húzom naponta a kártyát az asztroneten,és külön a saját képeimből teszem fel hozzá a rajzokat... nekem így tetszik,és így teljesen az én világomból való de nagyon szép kártya szerintem az Osho tarot,amit a lótuszvirág pagodában találsz...jók a képek,és jó a szöveg hozzá...nézz ott körül...szép a belső gyermek kártya is...azt is szeretem... neked is szép hétvégét!
süti beállítások módosítása