HTML

a ♥ kõ ♥ ragyogása

Friss topikok

  • Dédike: Szia! Végre megtaláltalak! Régóta nem tudok rólad semmit, Sok puszi neked így ünnepek közt. A fec... (2014.12.29. 16:51) két adomány
  • csillagvíz: Szia! Te is itt vagy??:) De jó, csak azt nem tudom hol lehet itt ismerősöket keresni, főleg régi ... (2014.08.28. 18:48) egyedül
  • evimami: Most jöttem Győrből. Jó érzés volt, hogy egy hétig szükség volt rám Robi mellett. (2012.01.20. 20:27)
  • mindenamikell: Boldog Karácsonyt Kívánok! (2011.12.25. 16:43) karácsony
  • csillagvíz: Öllellek titeket:) (2011.12.24. 20:31) ha...

2007.08.22. 00:17 alfroyul

Sajnálom kedves Erika,ha nem látod,hogy ott nem ez történt.

Ott az történt,hogy Anti már az elején leszögezte a véleményét,miszerint lélekvándorlás nincs...majd ezek után azt várta,hogy bárki is kérdez,vagy ellenvéleményt mond.Miután én elmondtam neki,hogy miért nem fogok ebben a témában kommentelni,hát nem is tettem . Más meg nem volt,akit érdekelt volna,

Sajnos a te Antid nem értette meg,hogy ez sokkal komolyabb téma,minthogy egy blogon akarja megbeszélni.

Vajon miért nem teszik ezt a nála sokkal jobban hozzáértők?

Mert mindennek meg van a maga helye.

A buddhizmus tanításainak nem ez a helye.

De ettől függetlenül még talán lett volna érdeklődő,ha nem mindjárt az elején mintegy le is zárta a te Antid a témát azzal,hogy kijelentette,lélekvndorlás nincs.

passz...ezek után pedig várta a hozzászólásokat...

most meg itt szemléltet...

Az pedig,amit most ideírtál, hogy ez történt,és most ti ezt akartátok szemléltetni,ez sajnos Antit és ezek szerint téged is minősít.

Ezzel pontosan azt mondtad most ki,hogy ti semmiféle ellenvéleményt nem tűrtök el,nem vagytok képesek elviselni azt,ha valaki másképp gondolkodik,és azt el is mondja. Mert ha ezt megteszi,akkor jön a ti kis bosszútok,és gyorsan tönkre akartok tenni valamit.Csak hogy szemléltessetek.

Ez így a blogvilágban nyerő dolog! Csak gartulálni tudok neked ehhez!

Mert ugyan a férjedet akartad megvédeni s támogatni,mert itt kissebbségben maradt az olvasókkal szemben,de valójában most végképp lejárattad ezzel a beírással.

Mégis mit gondolsz,ezt olvasván ki fog odamenni hozzá bármiben is véleményt nyílvánítani úgy,hogy közben az várható,hogy ti majd egyszer később,amikor nektek teszik,majd szemléltettek.Ez az összeférhetetlenség és a másik elfogadásképtelenségének a magas foka.

Ez a viselkedés nem a blogvilágba való.

Ezúton tisztelettel megkérlek,a továbbiakban olvasgassatok máshol.

Van 16 ezer blog,ahol Anti remekül elszórakozhat egy darabig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfrojul.blog.hu/api/trackback/id/tr46137806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása