HTML

a ♥ kõ ♥ ragyogása

Friss topikok

  • Dédike: Szia! Végre megtaláltalak! Régóta nem tudok rólad semmit, Sok puszi neked így ünnepek közt. A fec... (2014.12.29. 16:51) két adomány
  • csillagvíz: Szia! Te is itt vagy??:) De jó, csak azt nem tudom hol lehet itt ismerősöket keresni, főleg régi ... (2014.08.28. 18:48) egyedül
  • evimami: Most jöttem Győrből. Jó érzés volt, hogy egy hétig szükség volt rám Robi mellett. (2012.01.20. 20:27)
  • mindenamikell: Boldog Karácsonyt Kívánok! (2011.12.25. 16:43) karácsony
  • csillagvíz: Öllellek titeket:) (2011.12.24. 20:31) ha...

2006.09.20. 18:45 alfroyul

Elolvastam Böjte Csaba levelét... szép ez a levél,igazságokat tartalmaz...és el is fogadható,ha az ember nem gondolkozik... a történteket így is lehet értelmezni...csak azt nem értem,miért csak most elemezget mindenki...miért nem tette ezt senki 10-12 éven át...amikor is mindenki tudta pontosan,hogy mi folyik itt... gyűlölöm a politikát...de nyitott szemmel járok...a most történtek nem csak a mostról szóltak..és egy provokáció eredményei...amihez a békés tömeget használták fel... nos...ha Böjte Csaba büntetésről beszél,jó lenne,ha megmondaná pontosan,kit is kell itt megbüntetni...jó pár kormány összes tagját visszamenőleg sok-sok éven át.... az egymásra mutogatás helyett,és a szítás helyett inkább összefogásra kellene buzdítani a népet...az ország megmentésére,és ezt egy papnak mondani kell??? szép szavak...de mi minden áll mögötte??? sajnálom,de álszentségnek tartom ... egy pap ne politizáljon...bújjon szeretettel a híveihez...teremtsen közöttük lelki békét,adjon vígaszt...de ne írjon másokat,a népet szító leveleket... és most mindegy,hogy igazat mond,vagy nem...neki más dolga van... mellesleg pedig figyelmébe ajánlom az atyának a teljes beszédet,amiből nem illik kiemelni néhány szót,és arra felépíteni bármit is... ha valaki elolvassa a teljes Gyurcsány beszédet,abból pontosan kiderül,hogy nem csak a saját kormányáról beszél,amikor azt mondja,hogy hazudtak,hanem az előző kormányokról is...hogy hazánkban hazugságokra épült éveken át minden... imádkozzon a népért,imádkozzon az országért,imádkozzon a megtévedt kormányokért...de ne lázítson senki ellen...mert neki nem az a dolga... sajnálom,de a pap levelét éppen olyan lázítónak találom,mint a tömeget hergelő bőrfejűeket...erkölcsileg ezzel a levéllel pontosan oda csúszott...(ha pedig tájékozatlan volt az ügyben,akkor ne szólaljon nyílvánosan,jobb lett volna,ha csak csenben teszi papi tennivalóit,ezzel is példát mutatva...) egy pap vígaszt keressen a népének...ne bosszúra bíztasson...ne büntetést követeljen... vagy talán a bűneit megvalló hívekre a gyónás után is büntetést és nem megváltást kér ? tévedés ne essék,nem vagyok Gyurcsány párti...sőt,semmilyen párti nem vagyok...de utálom az álszentséget,a butaságot,a rosszindulatot...hogy hülyének nézik a népet...mint most láthattam,nem csak a kormányok...még egy pap is... sajnálom,de írása alapján nem fogom Gyurcsány fejét követelni...mert ezt az írást éppúgy a gyűlölet és a harag,a bosszúállás vezette,mint a gyújtogatókat azon az estén.... nem egy pap dolga ítélkezni mások felett..és saját ítélete alapján befolyásolni másokat!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alfrojul.blog.hu/api/trackback/id/tr306139482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildicica 2006.09.20. 19:25:40

Én már nem tudok hinni egyiknek sem... Szép estét Drága!:-)

ametiszt 2006.09.20. 19:27:01

Neked is...és ezzel be is fejeztem a politizálást...legyen szép esténk!

Cila 2006.09.20. 20:27:58

szia Köszönöm a kommenteket,olvaom én minden nap a bejegyzéseket.Itt is megfordulok minden nap töbször is ,szeretek ide jönni és szép dolgokat olvasni.

ametiszt 2006.09.20. 20:46:47

örülök Neked drága Cila mi a baj? olyan fáradtnak,letörtnek érezlek...szedd össze magad kicsit...ha szeretnél beszélgetni,írj...itt vagyok szép estét neked!

Lazac 2006.09.21. 06:05:36

Drágám! Nagyon jól összefoglaltad a lényeget. Szeretlek is érte, na nemcsak ezért. Jó reggelt kívánok. Ölelést küldöm.:))
süti beállítások módosítása