HTML

a ♥ kõ ♥ ragyogása

Friss topikok

  • Dédike: Szia! Végre megtaláltalak! Régóta nem tudok rólad semmit, Sok puszi neked így ünnepek közt. A fec... (2014.12.29. 16:51) két adomány
  • csillagvíz: Szia! Te is itt vagy??:) De jó, csak azt nem tudom hol lehet itt ismerősöket keresni, főleg régi ... (2014.08.28. 18:48) egyedül
  • evimami: Most jöttem Győrből. Jó érzés volt, hogy egy hétig szükség volt rám Robi mellett. (2012.01.20. 20:27)
  • mindenamikell: Boldog Karácsonyt Kívánok! (2011.12.25. 16:43) karácsony
  • csillagvíz: Öllellek titeket:) (2011.12.24. 20:31) ha...

2006.07.07. 12:39 alfroyul

és végül,de nem utolsó sorban,ami mindenkit érdekel...
masszázs mámorító hatalma

Évezredek óta tudjuk, milyen gyógyító, regeneráló hatású a masszázs, ha avatott kezek végzik. A krónikások leírták, hogyan alkalmazta az ókori Görögországban Herodikus, Hippokratész tanítómestere és milyen hálás volt masszőrjének a híres szónok, Ciceró.

Julius Caesar fájdalmait minden nap "gyúrással" enyhítette egy képzett rabszolga. A nőknek is áldást, gyermekáldást hoz az a speciális masszázs, melyet már aVI. században sikerrel alkalmaztak az orvosok meddőség ellen. Az ősi tudomány természetesen az erotikának is szerves része a mai napig.

FRISSÍTŐ ÉS VÁGYKELTŐ

Mióta világ a világ voltak nők, akik mesterfokon művelték az masszázst: addig ütögették-nyomogatták, simogatták a kiszemelt férfiú testét, amíg egészen el nem olvadt a gyönyörűségtől. Ők rég rátaláltak a legszexisebb simogatásokra, ütögetésekre, a megfelelő mértékű, izgató nyomásra: röviden arra a lassú, profi masszázsra, mely fokozatosan lázba hozza a pasikat a fejük búbjától a talpukig.

1. LÉPÉS - A NYAK ÉS A VÁLL KILAZÍTÁSA

A nyak-és vállmasszázs a feszültségoldás és lazítás remek formája.Üljön le kedvese hátával szemközt, fonja össze az ujjait és tenyerével könnyedén ütögetve a bőrt a háton, haladjon kifelé. Összefűzött ujjait nyomja a fiú nyakának alsó részéhez. Tenyerével fonja körbe és nyomja össze a nyak hátsó részét egy-két percig, hosszában le-fel haladva néhányszor. A masszírozás alapszabálya, hogy lassan kell csinálni, különben oda az egész hangulata és hatása. Hogy mekkora erő szükséges, milyen az a nyomás, amely éppen megfelelő? Kb. akkora, amekkora egy dinnyéhez kell, amikor kipróbáljuk, elég érett-e? Persze a nyögések is figyelmeztetnek: jelzik, mikor kell enyhíteni a nyomást. Az akupresszúrából vett ún. "három pontos nyomás" megszünteti a maradék feszültséget is: ujjbegyeivel erősen myomja - miközben apró körökben lefelé halad a nyaktól - a nyaknál, a vállak tövénél, aztán félúton a nyak és a vállak vége között, végül a karok kezdeténél. Mindegyik területre három percet

szánjon! Erős masszázzsal fejezze be a mozdulatsort: hosszú, határozott simításokkal menjen végig a válltól a nyakig és vissza. Félreérthetetlen erotikus jeleket küld, ha kedvese ölébe csúszik, köré fonja a lábaival, átöleli és úgy masszírozza, nyomja a nyakát és a vállait az már említett három ponton.

2. LÉPÉS - A HÁT KILAZÍTÁSA

Kedvese feküdjön hasra az ágyon vagy puha szőnyegpadlón, félmeztelenül.

Lovaglóülésben üljön a csípőjére! Tenyerét összedörzsölve melegítsen fel néhány csepp masszázsolajat, aztán lefordított tenyérrel mindkét kezét tegye a fiú hátának közepére, pontosan a lapockái végéhez. Lassan le-fel cirógassa a nyakát és a vállait, fokozatosan növelve az izmaira gyakorolt nyomást: csontjait és a gerincét sose nyomja! Felfelé haladva erősen markolja meg a vállait! Ismételje ezt néhányszor, aztán térjen vissza a háta közepéhez. Innen csúsztassa a kezeit egyenesen a nyakához, majd ujjbegyével finoman simogassa, izgató jelzéseket küldve egész testének. Nyissa szét az ujjait, mintha bele akarna túrni a hajába, de helyette masszírozza meg a fej és a nyak találkozási pontját, mert ezen terület nyomására megnyilnak az endorfin csatornái.

3. LÉPÉS - MASSZÁSZ - EGÉSZ TESTTEL

Hivatásos masszőrnek ez tilos, de otthon, édes kettesben feltétlenül ki kell próbálni. Hajoljon előre és helyezze testsúlyát a karjaira, éppen kedvese felett, mintha fekvőtámaszra készülne. Aztán feküdjön rá, maradjon, amíg csak mindketten bírják - egész testével masszírozza meg! A folytatás már magánügy.

4. LÉPÉS - LÁBMASSZÁZS

Térdeljen le kedvese lábai előtt: melyik férfinak ne tetszene az ilyesmi? Kedves lábát finoman tartsa a kezében és gyengéden masszírozza sarkát az ujjbegyeivel finom körökben 1-2 teljes percig, aztán térjen át a talpára. Jobb kezével dörzsölje végig a sarkától a lábujjáig két percig, hogy felébressze az idegvégződéseket és gyorsítsa a vérkeringést. Masszírozza meg valamennyi lábujját: a nagyujjal kezdje! A lábfejen a hüvelykujját,a talpon mutatóujját használja! Hosszában simítsa végig mindegyiket és finoman dörzsölje meg a lábbujjak közti részt is, ahogy halad egyiktől a másikig. Ha a lábbujjai között csiklandós a fiú minden kellemetlen mozdulat kekerülhető, ha simításai lassúak, sietség nélküliek és határozottak. Koncentráljon kedvese jobb talpára, a sarka középső részére, mert fokozott mértékben erogén zóna: a lábmasszázs az szerelmi előjáték remek formáa: kedvese garantáltan kész lesz rá, hogy annyi örömöt adjon önnek, amennyiben a masszász révén részesítette.

FONTOS KELLÉKEK A MASSZÁZS HATÁSÁNAK FOKOZÁSÁHOZ

ILLATOK

Tömjén, illatos olajok vagy gyertyák kiválasztásakor ne felejtse el, hogy az ilang-ilang, a jázmin, a pacsuli - és minden ún. "érzéki" illat - izgatja az érzékszerveket, míg a szantálfa és a levendula illata megnyugtat.

ZENE

választhatnak bármilyen zenét, amelyről tudják, hogy megfelelő hangulatba hozza önöket a masszázs ideje alatt.

Fény
természetes láng...gyertyák,mécsesek táncoló lángja...

a részletek a tankönyvből valók,amit írtam...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfrojul.blog.hu/api/trackback/id/tr346140083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása