HTML

a ♥ kõ ♥ ragyogása

Friss topikok

  • Dédike: Szia! Végre megtaláltalak! Régóta nem tudok rólad semmit, Sok puszi neked így ünnepek közt. A fec... (2014.12.29. 16:51) két adomány
  • csillagvíz: Szia! Te is itt vagy??:) De jó, csak azt nem tudom hol lehet itt ismerősöket keresni, főleg régi ... (2014.08.28. 18:48) egyedül
  • evimami: Most jöttem Győrből. Jó érzés volt, hogy egy hétig szükség volt rám Robi mellett. (2012.01.20. 20:27)
  • mindenamikell: Boldog Karácsonyt Kívánok! (2011.12.25. 16:43) karácsony
  • csillagvíz: Öllellek titeket:) (2011.12.24. 20:31) ha...

2006.06.17. 08:09 alfroyul

XVI. A Torony

Mars - Víz és Tűz

Jelentése:
Ez az árkánum jelképezi a már nem helytálló magatartáson való túllépést. Minél makacsabbul és merevebben ragaszkodik valaki ezekhez, annál váratlanabb és sokkolóbb lehet a megszabadulás az idejétmúlt eszméktől.
Ez figyelmeztetés. A gondolkodásmódnak és a valóságnak összhangban kell lennie, és az elvet, ami alapján cselekszünk, folyamatosan felül kell vizsgálni a valóság fényében.
Ez nem a szerencsétlenség lapja, de hasznos leckét tanít meg. Minden attól függ, hogy mennyire állunk készen a megtanulására, és a pozitív irányú "újjáépítésre". Eközben pedig figyelnünk kell az isteni üzenetre.
Az anyagi világ múlandó, a lélek viszont örök. Elért arra a szintre, ahol a tudatosság változása külső átalakulással jár, ami pillanatnyilag sokkoló lehet, hosszú távon viszont értékes tapasztalatot nyújt.

Kapcsolódó fogalmak:
Nehezen megélt változás, ami a tudatosság új szintjéhez vezet, a régi hitrendszer összeomlása, véleményváltozás, a jelenlegi környezet túllépése, egy kapcsolat vége, a válás lehetősége, egy barátság vége, balszerencse, katasztrófa, boldogtalanság, káosz, csalódás, összeomlás, a biztonság elvesztése, anyagi veszteség, tönkremenés, átmeneti állapot, pusztulás, előnyös új lehetőségek, valamilyen áron elnyert szabadság.

Ellentétes értelmű jelentése:
Megrekedés, az éleslátás hiánya, a változtatásra való képtelenség, elnyomás, bennrekedés egy negatív helyzetben, szorongás, rabság, fejlődésellenes szemléletmód.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfrojul.blog.hu/api/trackback/id/tr266140346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása