HTML

a ♥ kõ ♥ ragyogása

Friss topikok

  • Dédike: Szia! Végre megtaláltalak! Régóta nem tudok rólad semmit, Sok puszi neked így ünnepek közt. A fec... (2014.12.29. 16:51) két adomány
  • csillagvíz: Szia! Te is itt vagy??:) De jó, csak azt nem tudom hol lehet itt ismerősöket keresni, főleg régi ... (2014.08.28. 18:48) egyedül
  • evimami: Most jöttem Győrből. Jó érzés volt, hogy egy hétig szükség volt rám Robi mellett. (2012.01.20. 20:27)
  • mindenamikell: Boldog Karácsonyt Kívánok! (2011.12.25. 16:43) karácsony
  • csillagvíz: Öllellek titeket:) (2011.12.24. 20:31) ha...

úgy rohan az idő....

2010.08.07. 17:11 alfroyul

Régen nem írtam.

Épp csak benéztem a barátaimhoz ,hogy lássam jól vannak.

Annyi minden történt,sokat utaztunk,vagy valamivel elfoglaltam magam,így ez a blog valahogy elmaradt.

Már amúgy sem az igazi.

Csalódtam emberekben,olyanban is,akit barátomnak hittem.És megdöbbentett az a gonoszság,és a rosszindulat ,ami a blogolon mindent tönkretesz.

Eltátom a szám és csak nézek,mi minden szépen és jól hangzó dolgokat hordanak itt össze egyesek,akiknek ha visszaolvasunk a blogjában,pontosan a leírtak ellenkezőjét találjuk.

Ezt ők is tudják,pontosan tudják,mégis,nap mint nap előadják magukat.

Szánalmas.

Bár nem szorulnak szánalomra,hisz őket ez tartja életben,ez az itt megélt boldogság,és nincs mögötte más.

Nincs valódi életük.

Miattuk mentek el innen már oly sokan.

Azok,akikkel együtt indultunk a blogolon.

Már csak egy-két barátom kedvéért jövök, és nem írok itt semmi fontosat.

A naplómat máshol vezetem, ahol béke van és nyugalom.

Sajnálom,hogy a blogol ennyire tönkrement, hogy azok,akik megvédhették volna,nem tettek érte semmit.

Az idő pedig szalad, csendben múlik a nyár.

Már hűvösek az éjszakák és a hajnalok.

És közelednek a hullócsillagos éjszakák,amikor minden titkunkat megosztjuk az univerzummal.

Legalábbis így hisszük.

De jó ezt hinni.

7 komment

Címkék: homokóra

A bejegyzés trackback címe:

https://alfrojul.blog.hu/api/trackback/id/tr516136296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cila 2010.08.07. 19:55:06

Nagyon keserűre sikeredett a mostani írásod. Régi szép idők......egy másik helyen kezdtük és tényleg másabb volt,közvetlenebb és emberibb. Mostanában nem látom Ocean-t sem itt,valami történt vele is. Nekem még mindég a Te naplód az etalon,mindég friss/nem az írásokra csak/és mindég látványos. Próbálkoztam már én is párszor elmenni innen ,de ismét csak visszajövök.Más név ,más tartalom, és nem is tudom de nekem az ametiszt név állandó . Húúúúú,emlékszem a csajos naplómra,de régen is volt, Szerintem aki itt megfordult /tisztelet a kivételnek és ők erősítik a szabályt /próbálkozott falsul írni ,de nem éri meg mert úgyis meg bukik az ember.Minden évben letisztul valami az írások során,már nem ír az ember minden nap és mindenről mert sokan félre értik és félre magyarázzák vagy bugyuta módon froclizzák . Személy szerint "itt nőttem fel "blogilag. Itt próbálkoztam és bontogattam szárnyaim és sok mindent megtudok már oldani ,de még milliomod részt sem ismerek az internetről és a blogális világból. Valaha a tv-ben nagy hír volt ,hogy valaki álnéven írt egy BLOGOT,sokan nem is tudták mi is ez . Bocsánat a sok olvasni valóért . Üdvözlettel Laci aki Cila ,Plüss Maci és sorolhatnám.

margit2 2010.08.07. 20:41:35

Szia Ametiszt! Azért ne hidd azt, hogy nem hiányzol itt!... Bizony én is átnézek Hozzád... De az igazat megvallva már én is kevesebbet blogolok ... időnként... Az igaz, hogy sokat változik a blog, a blogolás, de ilyen az élet, minden változik... és nem mindig jó irányba... sajnos... Én azért örülök, ha adsz életjelt magadról! %smile%

ametiszt 2010.08.07. 20:42:18

Köszönöm Cila,igen,én is itt nőttem fel blogilag,és tetszett,ami itt volt. Ami most van,az nem tetszik. Irígység és butaság vezet néhány embert,akik sosem fáradtak a másikat bemocskolni, durván lejáratni azért hogy ők jobbnak,okosabbnak látszanak. De vajon ezt érik el? Ezt éppen nem,de aki nem süllyed a szintjükre,az előbb ,vagy utóbb itt hagyja őket kisded játékukban. A blogot naplónak tekintettem,magamnak írtam. Hogy néhány barát olvasta,nem zavart. Meghallgattam a véleményüket,és ők is az enyémet. Ma már ez nem így van. Keresetlenül is jönnek a rosszindulatú,beteg lelkű emberek,akik az élő fába is belekötnek,pusztán azért, hogy fitogtassák a tudásukat,miközben a bloggert igyekeznek lejáratni, a sárba taposni. Érdekes, hogy kik ebben a partnerek. Látod,ezeknek semmi köze az életemhez. Ezért itt nem írok semmit. Óceán jól van,mással foglalja el magát. Már nem érezte itt jól magát,éppen a fent leírtak miatt. ...és köszönöm az olvasnivalót :-)

ametiszt 2010.08.07. 20:49:25

Tudom,hogy jössz,Margitkám,én is megyek Hozzád. Vagytok páran,akikre mindig szeretettel gondolok,és hiányoztok.

Selyemvirág 2010.08.07. 21:40:11

Minden blogot érnek hasonló támadások. Nem kell velük törődni. Ki kell tiltani, törölni és továbblépni. Egy jó blogot nem lehet könnyen tönkretenni. Várunk továbbra is!

Juszticia 2010.08.10. 17:50:07

Én nem vagyok régi blogos, de azért már a keserű oldalát sajnos megtapasztaltam! Nagyon szeretek hozzád jönni, itt mindig olyan ...béke van! Jó ide jönni! Szeretettel; Ági
süti beállítások módosítása