HTML

a ♥ kõ ♥ ragyogása

Friss topikok

  • Dédike: Szia! Végre megtaláltalak! Régóta nem tudok rólad semmit, Sok puszi neked így ünnepek közt. A fec... (2014.12.29. 16:51) két adomány
  • csillagvíz: Szia! Te is itt vagy??:) De jó, csak azt nem tudom hol lehet itt ismerősöket keresni, főleg régi ... (2014.08.28. 18:48) egyedül
  • evimami: Most jöttem Győrből. Jó érzés volt, hogy egy hétig szükség volt rám Robi mellett. (2012.01.20. 20:27)
  • mindenamikell: Boldog Karácsonyt Kívánok! (2011.12.25. 16:43) karácsony
  • csillagvíz: Öllellek titeket:) (2011.12.24. 20:31) ha...

angyali üzenet mára

2009.11.28. 12:26 alfroyul

Olyan álmaid, kapcsolataid vannak, és olyan tevékenységeket űzöl, amelyek nagy jelentőséggel bírnak számodra.

Nagyon sokat jelentenek, és boldognak érzed magad, ha rájuk gondolsz... ezek a prioritásaid.

Ha táplálod ezeket, nem csak, hogy vidámabb leszel, de önmagadhoz is pozitívabban állsz majd hozzá. Az, hogy időt szánsz olyan dolgoknak, amelyeket értékelsz, az bizony az önmagaddal való törődés cselekedete.
Az ellenkezőjét sejtető látszat ellenére, tényleg te döntesz az időbeosztásod felől. Annak szentelheted a figyelmedet, aminek csak szeretnéd, és mi, az angyalok pedig távol tartjuk majd a zavaró tényezőket, és segítségünkkel biztosítunk arról, hogy eleget tehess kötelezettségeidnek.
Ismerj fel minden olyan félelmet és bizonytalanságot, ami előidézheti a halogatást, és tudd, hogy ezek mind tökéletesen természetes és normális érzések, amik a boldogsággal szembeni ellenállást jelképezik csupán, semmi mást.

Kacagd ki szívből az aggodalmaidat, majd haladj előbbre a szívedhez közel álló álmaiddal.
Ha csak pár percet töltesz is mindazzal, ami fontos a számodra, javíthatsz hangulatodon, megnövelheted önbizalmadat és energiaszintedet.

A prioritásokra szánt idő egy egészséges és új szokásoddá válik majd, amit fokozatosan fogsz felépítgetni;

így hát légy türelmes önmagadhoz,

amennyiben - teljes figyelmedet ezeknek szentelő - utadon néhanapján visszacsusszansz.

8 komment

Címkék: igazgyöngyök

A bejegyzés trackback címe:

https://alfrojul.blog.hu/api/trackback/id/tr26136523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilona 2009.11.28. 14:14:26

"Ismerj fel minden olyan félelmet és bizonytalanságot, ami előidézheti a halogatást, és tudd, hogy ezek mind tökéletesen természetes és normális érzések, amik a boldogsággal szembeni ellenállást jelképezik csupán, semmi mást. " Ez különösen fontos számomra is. Eddig nem gondoltam át, hogy félelemböl is adódhat a halogatásom.

Dédike 2009.11.28. 14:58:05

Ilona. Nagyon is akadájozó dolog a félelem mindenben.

Ilona 2009.11.29. 00:22:33

Dédike, ezt tudtam én is, csak konkrétan a halogatást mindig lustaságnak, kedvetlenségnek könyveltem el. Valójában belegondoltam, mélyen ott lappang a félelem, talán a sikertelenségtöl, az elutasítástól, hogy most nem lehet, majd késöbb folytatod stb. Pl. olyan régóta nem rajzolok és az tart vissza, hogy valamiért abba kell hagynom, pl. fözni kell vagy vásárolni vagy valami más és idegessé tesz, hogy kizökkenek az állapotból, ami elfog, ezért inkább bele se kezdek.

ametiszt 2009.11.29. 00:43:17

Pedig bele kellene újra fognod,mert nagyon szép munkáid vannak,ügyes vagy. A lelked van a rajzaidban. Valahogy az időt próbáld másképp beosztani. Én úgy csinálom,hogy inkább egy nap többet elvégzek,így marad néha egy-egy félnapom,amikor semmi nem zavar.

Ircsike 2009.11.29. 08:09:49

Milyen jo, hogy az angyalok ilyen okos gondoatokat uzennek nekunk! Orulok neki nagyon!:-) es koszonom!:-)

ametiszt 2009.11.29. 08:53:43

Úgy gondoltam,hogy ez segíthet bárkinek. Ezért minden nap beteszek egy üzenetet. Örülök Ircsike,hogy neked is tetszik. ölellek szeretettel

Ilona 2009.11.29. 11:32:08

Egyszer kaptam egy megbízást, egy fotó alapján képet rajzolni, festeni. Úgy hozta a sors, hogy négy-öt napig egyedül lehettem, a párom hazautazott a gyerekekkel. Így nem volt gondom másra, mint koncentrálni, átélni, átérezni, hogyan és milyen stílusban szeretné látni azt az arcot. Volt lehetöségem éjjel is rajzolni, nem zavarva senkit. Nem kért, nem parancsolt senki és nem bántottak folyton, hogy még mindig nincs rend. Szóval az eredménye a sok csodálat és elismerés lett, de ezt senki nem értheti, milyen belsö vívódás, mennyi eldobott papír, újrakezdés és kisérlet eredménye volt ez. Ahogy azt sem érti senki, hogy milyen jó ez az emelkedett állapot, mikor nem érzed a külvilág zaját. Ha család van és kötelesség, nem megy. Valahogy a férfiak soha nem olyan odaadók, türelmesek a párjukhoz, mint a nök. Tapasztaltam ezt. A mostani generációnak már jobb. Jobb is legyen.

ametiszt 2009.11.29. 11:38:26

Nehezen ugyan és kemény ütközetekkel,de kiharcoltam annyit,hogy naponta egy egész óra az enyém. Akkor mindenki hagyjon békén,és azt csinálok,ami jólesik. Ezután jött a következő lépés,hogy ha olyasmibe fogtam,amire nem elég egy óra,akkor csoportosítom a tennivalókat és felszabadítok fél napot,vagy egy egészet is,ha kell.Festeni nem lehet egy óra alatt. Eleinte nehezen ment,de ma már elfogadják,mert belátták,hogy nekik jobb,ha hagynak magamra egy kis időt. Utána mindig meghálálom :-)
süti beállítások módosítása